Početna Showbiz OVA VJERNICA MALO PARADIRA PO MANASTIRIMA, MALO PO GEJ PARADI! Ana Nikolić...

OVA VJERNICA MALO PARADIRA PO MANASTIRIMA, MALO PO GEJ PARADI! Ana Nikolić žestoko isprozivala Seku, novi rat na estradi

Pevačice Ana Nikolić i Seka Aleksić oglasile su se na svojim mrežama povodom Europrajda, a sada je Ana javno isprozivala Seku.

Naime, Nikolićeva je na Instagramu podelila Sekine fotografije iz manastira i napisala sledečeće:

“Baš pravi primer “paradiranja”… I dvostrukih aršina. Ova “vernica” malo paradira po manastirima, malo paradira gej paradu. Malo je kontradiktorna. Kao što rekoh, ne podržavam nikakvo paradiranje. A ponajmanje ljude koji se lažno predstavljaju”.

Inače, malo pre toga Seka je na Tviteru napisala: “Pojedine pevačice su p*deri stvorili, tačka!”, zbog čega je Ana očigledno i potkačila koleginicu.

– Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba… ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej.. zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi.. ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! – rekla je za Kurir Ana.

Kurir.rs