Početna Rijaliti Miljana Kulić u bolnici pravi rijaliti: Ponaša se prema doktorima kao prema...

Miljana Kulić u bolnici pravi rijaliti: Ponaša se prema doktorima kao prema zadrugarima, a sa jednim je baš pretjerala!

Zadrugarka Miljana Kulić ne smiruje se ni u bolnici nego i tamo pravi rijaliti, pa je tako zavodila doktora i izgovarala rečenice koje nisu primjerene, kako bi zamijavala ostale pacijente i pravila se da je duhovita.

Kako otkriva izvor iz Kliničkog centra, nakon što se stanje Miljane Kulić stabilizovano i otkako je van životne opasnosti, ona je odmah krenula oko sebe da stvara šou da bi zabavila prvo sebe, a onda i sve oko sebe.

– Čim je došla sebi i, ono što se kaže, stala na svoje noge, Miksi je počela da pravi probleme i ponaša se onako kako se ponašala u svim mogućim rijaliti-programima u kojima je učestvovala posljednjih godina. Od majke Marije i dečka Nenada tražila je cigarete i mobilni telefon, a insistirala je i na hrani i omiljenom gaziranom piću, koje nikako ne bi smjela da pije. Kada joj mama i dečko nisu tu, ona nalazi zanimaciju sa sestrama i doktorima, kojima se obraća kao da su i oni dio rijalitija – priča izvor Republike iz bolnice, šokiran da se to stvarno dešava na tako ozbiljnom mjestu, ali priznaje da je sve to i smiješno:

– Ona je jednom zgodnom doktoru koji je na njenom odjeljenju i često je kod nje u viziti počela da se nabacuje i svima je to bilo smiješno, pa i njemu. Prvo ga je ošacovala i vidjela da je lijep i zgodan, a onda je bez pardona počela ga muva i da mu se otvoreno nabacuje. Njemu je u početku sve bilo simpatično, a onda je Miljana malo pretjerala – priča izvor.

Iako se sve vrijeme trudio da shvati njene šale, doktor je ipak na kraju ostao bez teksta.

Podsjećanja radi, Miljanina majka Marija žalila se na medicinsko osoblje, koje je navodno u šok-sobi tražilo da s Kulićkom napravi selfi, te su ih pojedini, kako je tvrdila, šikanirali i oslovljavali s “ove iz rijalitija”, pa je morala da im naglašava da je njena kćerka pacijent, kao i svaki drugi.

ekskluziva.ba