Početna Showbiz Duško Tošić prvi put o razvodu sa Jelenom Karleušom: Evo šta bivši...

Duško Tošić prvi put o razvodu sa Jelenom Karleušom: Evo šta bivši fudbaler poručuje nakon glasina da je palo pomirenje!

Povodom pisanja pojedinih medija da je došlo do pomirenja između Jelene Karleuše i Duška Tošića, ekipa Kurira pozvala je njegovog advokata Nikolu Premovića.

Advokat nam je poručio da bivši fudbaler negira navode da je ponovo sa pjevačicom i da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

– Duško Tošić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rješenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloljetnih kćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – poručio je Premović.

Podsjetimo, mediji su prenijeli da su pjevačica i fudbalski menadžer ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

ekskluziva.ba