Početna Showbiz Bivši joj je oteo sina i sakrio u Bosni: Prošla je pakao...

Bivši joj je oteo sina i sakrio u Bosni: Prošla je pakao poslije razvoda, sudila se s njim, a onda je uslijedio šok obrt!

Pjevačicu Indiru Radić posljednjih godina ne viđamo mnogo, a nedavno je natpupila poslije duge pauze u jednom beogradskom lokalu. Njen život punio je stranice medija, njene pjesme punile su klubove, a malo ko je znao da je estradna pjevačica početkom 90-ih prošla kroz pravi pakao.

I danas je u medijima malo poznato da je Indira sina Severina rodila sa 25 godina, a identitet oca svoga djeteta nikada nije otkrila.

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dijete, tad sam htjela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni.

“Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovjek, kada je htio da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovjek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila kćerku koju sam oduvijek željela”, ispričala je Indira.

ekskluziva.ba