Početna Showbiz OSTATAK PARA ĆETE DATI KADA DOĐETE I TO JE TO/ Maca Diskrecija:...

OSTATAK PARA ĆETE DATI KADA DOĐETE I TO JE TO/ Maca Diskrecija: Cijenja pijenja kafe sa mnom je 1.500 eura!

Starleta i rijaliti zvijezda Senada Nurkić poznatija u javnosti kao Maca Diskrecija godinama skreće pažnju skandalima, aferama i negativnim primjerom koji daje omladini. Jedan od prvih Macinih nastupa je u bosanskoj emisiji „Zvijezda može biti ti“ u kojoj izvodila pjesmu Šemse Suljaković. U tom programu izgleda poprilično drugačije. Primijeti se kako joj je kosa rjeđa, a obrve skoro i da ne postoje. U kratkoj haljini i sa osrednjim vokalnim sposobnostima pokušala je da osvoji žiri, ali joj se nije nikako dalo.

Ali Senada nije odustala! Njen intervju za emisiju „Dvogled“ na Pink BH televiziji pravi bum u regionu, a kako i ne bi kada je pričala o oženjenim muškarcima, intimnim odnosima, ali o tome da je „mazna kao mačkica“. Njen odgovor na voditeljevo pitanje da li se neki muškarac zbog nje razveo, glasio je:

– Nije, kod mene je diskrecija zagarantovana! – i od tada Nurkićeva dobija novi nadimak Maca Diskrecija.

Svoju vrtoglavu populartnost doživljava 2015. godine u rijaliti programu „Parovi“ koji ju je blago rečeno vinuo u zvijezde. Dok je učestvovala u istoimenom šou programu skandali su bili njeno drugo ime. Šuškalo se o njenim aferama sa političarima, oralnom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali i svađi sa Atinom Ferari. Po napuštanju rijalitija konačno joj se ostvaruje san iz djetinjstva i snima dva singla „Diskretno“ koji je za nekoliko sati brojao silne preglede na društvenoj mreži Jutjub, a onda i pjesmu „Ljubav“.

Nakon dvije sezone u rijalitiju „Parovi“, Maca korača stepenicama „uspjeha“ dalje. Uslijedio je rijaliti program „Zadruga“ u kojem je željela da predstavi bolju verziju sebe, te joj je to u jednom trenutku i pošlo za rukom. Intimne odnose nije imala u rijalitiju, a svojom „iskrenošću“ zauzima mjesto u finalu.

Maca se oprobala i kao voditeljka u emisiji „Moćni program“ koja se prikazivala na televiziji „Pink“ u ponoćnom terminu. Pokazala je svoje vokalne i voditeljske sposobnosti, na koje su se ljudi kraj malih ekrana zgražavali.

Starleta se na kratko povlači iz javnosti, ali joj đavo ne da mira. Ponovo se pojavljuje po svim tabloidima, ali ovoga puta optužbom da se bavi najstarijim zanatom na svijetu.

Maca je sredinom 2019. godine bila uhapšena za bavljenje pros..tucijom u jednom beogradskom hotelu. Nakon hapšenja, prekršajni sudija joj je kao kaznu odredio zatvor ili da novčano izvrši uplatu.

– Ona je kako bi izbjegla zatvor platila kaznu odmah nakon privođenja – kazao je tada izvor za „Blic“.

Ni tu skandalima ove atraktivne brinete nije bilo kraja. Kada se sve stišalo ona je početkom godine otvorila svoj Jutjub kanal na kom razmjenjuje iskustva sa pratiocima. Najviše im priča o „zabranjenim temama“.

Tako je jednom prilikom odlučila da otkrije svoj cjenovnik, zbog kog su svi bili zgranuti. U tom smislu važila je poslovica „čega se pametan stidi, budala se ponosi“.

-Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez intimnih odnosa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – rekla je tada Diskrecija.

ekskluziva.ba