Početna Rijaliti CAR ODBRUSIO DALILI! Otišla je u zaborav – više ga ne zanimaju...

CAR ODBRUSIO DALILI! Otišla je u zaborav – više ga ne zanimaju njene provokacije?!

Kratko i jasno!

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, protekle noći bila je gost Ivane Šopić u emisiji ”Narod pita” sa svojom kako kaže, najboljom drugaricom Marijanom Zonjić i odgovarala na sva pitanja publike.

Iako je prošlost ostavila iza sebe i krenula novim putem, tema kraha braka i uplovljavanja u novu romansu tokom pete sezone, ni prethodne noći nije izostala. Dragojevićka je, iako u novom, ali i dalje za javnost misterioznom odnosu, odgovorila na pitanja publike i još jednom se osvrnula na odnos sa Filipom Carem, u koga je kako je davno rekla, najviše u životu bila zaljubljena.

– Sve je to lepo kada se gleda, on jeste bio moja najveća zaljubljenost. Sve sam ostavila zbog njega… Kada bi me pitali, da li bih se nekom drugom sada, tako predala, rekla bih “ne”. On je bio moja lekcija da ne verujem nikome više. Svaka žena kojoj se dešavaju takve stvari, da stane i kaže da se zaljubila, verovatno bi je osudili. Ja sam doživela da me izvređaju najstrašnije, da budem i prevarena… Nikada se nije dovodilo u pitanje zašto je on prevario, već zašto sam se ja vraćala.. – navela je Dalila.

Tim povodom, novinari su kontaktirali Filipa Cara, kako bi prokomentarisao izjavu bivše devojke, ali i njenu misterioznu vezu sa čuvenim “Gringom”.

– Stvarno, vezano za nju nemam komentara, a iskreno nisam ni ispratio ništa da bih mogao bilo šta reći. Slali su mi nešto, ali nisam gledao a ni slušao, zaista nemam vremena – naveo je Car.

srbijadanas.com