Početna Rijaliti ŽENA OZLOGLAŠENOG KRIMINALCA ULAZI U ZADRUGU: Dalila joj je vječita inspiracija, a...

ŽENA OZLOGLAŠENOG KRIMINALCA ULAZI U ZADRUGU: Dalila joj je vječita inspiracija, a otkriva i sve o aferi njenog muža! (FOTO)

Sanja Tošić ulazi u Zadrugu 6!

U septembru će početi rijaliti šou program “Zadruga 6”, a budući učesnici već su potpisali ugovore.

Pored nekih starih zadrugara ući će i nova lica, a jedna od mnogih devojaka koja će useliti na velelepno imanje u Šimanovcima biće Sanja Tošić.

Tošićeva tvrdi da je dugo imala želju da uđe u rijaliti, a sama za sebe priznaje da je provokator, manipulator i da je pomalo agresivna.

Ona je otkrila da voli Dalilu Dragojević koja je bila njen favorit i velika inspiracija u životu, a od muških zadrugara joj je najdraži Lepi Mića.

Ako i nema prošlost koja bi bila zanimljiva javnosti, njen bivši suprug ima. Naime, Sanja je bila sa jednim kriminalcem koji je dobro poznat medijima, s obzirom na to da su svi ispratili njegovo hapšenje. Ona je otkrila da je hapšen iz nekoliko razloga, ali za sad nije želela da kaže kojih. Samo je rekla da se njegovo ime vezuje za rušenje motela i da je nakon toga uhapšen.

Njegov odlazak u zatvor je dosta uticao na njen život s obzirom da su se tada i rastali. kako će se Sanja pokazati ostaje nam seprembar da sve vidimo, otkriva Informer.

republika.rs