Početna Showbiz SRBIJANSKA ČUVENA FOLK PJEVAČICA PONOVO P*OSTITUTKA: Nekada je zarađivala mnogo više, sada...

SRBIJANSKA ČUVENA FOLK PJEVAČICA PONOVO P*OSTITUTKA: Nekada je zarađivala mnogo više, sada je jeftina – otkriće decenije!

Priča o junakinji dobro je poznata javnosti, s obzirom na to da je ona ne tako davno bila jedna od najpopularnijih na muzičkoj sceni

Priča o junakinji dobro je poznata javnosti, s obzirom na to da je ona ne tako davno bila jedna od najpopularnijih na muzičkoj sceni. Put ka zvezdama bio joj je trnovit, a ona se nikada nije libila da radi bilo šta da bi uspela i zaradila pare. Iako je delovalo da se promenila i da je pre nekoliko godina sredila život, to se ipak nije desilo.

Dok je bila mlada i poželjna, viđala se sa starijim muškarcima koji su joj “finansijski pomagali”, a ona je za javnost vazda bila bez dečka. U estradnim krugovima tada se dobro znalo čime se ona bavi, tačnije da joj pevanje služi kao pokriće i da se bavi p*ostitucijom. U to vreme, s obzirom na to da je bila jako popularna, uzimala je dosta para za seksualne usluge, kako kažu izvori, i do 5.000 evra za noć. U međuvremenu je odustala od prostitucije iz privatnih razloga, došle su mlađe i perspektivnije devojke, pa joj je cena na tržištu dosta opala. I to što se odala porocima takođe je dovelo do toga da sada radi po principu “daj šta daš”. Izvor Kurira kaže da ova pevačica poslednjih godinu dana aktivno radi za jednu madam, od koje se ne razdvaja, a čak se zajedno i fotografišu i to objavljuju na društvenim mrežama. Ona ju je i ubedila da ponovo počne da se bavi najstarijim zanatom.

Krije se

Pevačica je dugo bila očajna, nije imala novca, muzička karijera joj nije dobro išla, a troškovi su joj bili veliki, pa je morala više puta da traži pozajmicu od madam. Tako se dug nagomilao na više od 20.000 evra. Lukava i prepredena, ona je loše materijalno stanje nekadašnje zvezde iskoristila i ubedila je da može lepo i lagodno da živi od prodaje tela, s tim što je morala da krene sa niskom tarifom. Sada, prema rečima našeg sagovornika, za seks uzima samo 500 evra, a klijenti su joj kao i pre – stariji muškarci koji su uvek imali želju da budu sa ovom nekada popularnom zvezdom. Ona ne bira mušterije i prihvata sve jer, zbog korišćenja raznih opijata, više nije ni svesna toga šta se dešava u njenom životu.

Kao mesto za sastanke koristi jedan motel na periferiji grada, a do tamo pevačica uglavnom dolazi taksijem u kasnim noćnim satima, jer smatra da je tako neupadljiva. Uvek dolazi maskirana, sa šalom oko glave, naočarima za sunce i velikim šeširima, a sa klijentima se zadrži uglavnom oko sat vremena. Za svoj stari-novi posao nije pričala ljudima koji su joj bliski, mada je dosta njih već saznalo za to.

espreso.co.rs