Početna Rijaliti OGLASILA SE MILJANA KULIĆ: Ljekari joj dozvolili da koristi telefon, evo kako...

OGLASILA SE MILJANA KULIĆ: Ljekari joj dozvolili da koristi telefon, evo kako izgleda njena prva objava!

Ide na bolje!

Miljana Kulić, koja se već više od dve nedelje nalazi u bolnici, prvo u Nišu, a poslednjih sedam dana u Beogradu, oglasila se iz Kliničkog centra Srbije.

POVEZAN VIDEO:

Ona se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila video snimak koji je nastao tokom njenog učešća u ”Zadruzi”, što je oduševilo sve njene fanove, a i dalo im do znanja da se Miljana oporavlja i da joj se vraća pozitivno raspoloženje.

Naime, ona je odelila stori milice kemez koja je napisala da jedva čeka da se Miksi vrati puna života.

Podsetimo, Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je pre nekoliko dana dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Nenada Macanovića Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

Kako je jutros otkrila Marija, koja je gostovala u “Novom vikend jutru” sa Jovanom Jeremić, otkrila da se njena ćerka mnogo bolje oseća, da se uskoro planira da bude puštena kući.

pink.rs