Početna Rijaliti OPŠTI HAOS! Monika i Ša ušli u žestoki klinč, njenu priču potvrdila...

OPŠTI HAOS! Monika i Ša ušli u žestoki klinč, njenu priču potvrdila Sandra, reper pozelenio pa napustio emisiju – polivanju nema kraja! (VIDEO)

Haos!

U toku je emisija “Narod pita”, koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gosti su Lepi Mića, Monika Jovanovska i Sale Luks. Nenad Aleksić Ša se pridružio na kratko u emisiji, pa je u skandaloznom stilu napustio istu.

Ja ne znam šta bih pre pročitala. Monikin brat je rekao da ne prihvata tvoje izvinjenje i da jedva čeka da te vidi – pročitala je Ivana.

Mogu samo reći da ga volim – rekao je Ša.

Tara je rekla ko nije dobar sa Marijom, nije ni sa njom – dodaje Ivana.

Što se tiče dotične, neka uživa, niko je ne spominje, živa bila. Samo sam rekao, ja nisam došao ovde zbog nje. Ona je nebitna. Zamisli koji blam moraš da budeš da bi pustio poruke – rekao je Ša.
Ljudima kojima sam ja nebitna ne dolaze ovde da se svađaju sa mnom, nego sede kući – dodaje Monika.
Sandra je rekla da imaš dedu sa kojim se peglaš – pričao je Ša.

Evo ja ću sada da pitam Sandru. Ja ću sada da joj pišem poruku – rekla je Monika.
Ti si više kao pijana hijena bila u Zadruzi, nego hijena – rekao je Ša.
Ja te ne mrzim, ja te nisam blokirala – dodala je Monika.
Ša, kako te proganja Monika? – upitala je Ivana.

Ja sam Sandri svaki put rekao da bloikira Moniku, ona je rekla da joj je žao. Ona je rekla da tvoja porodica podržava tebe i onda se ona sažaljeva. Meni si ti odvratna i ne sviđam mi se. Devojka je bolesna. Ja sa Sandrom ne pričam zbog Tare – rekao je Ša.
Sandra kaže: Ne, nisi ti kriva zbog našeg odnosa, a za starca sam rekla da si pozajmila pare i toliko od mene – Monika je pročitala poruku od Nenadove sestre Sandre.
Sandra i ja ne razgovaramo, niti ćemo do kraja života. Sandra ne razgovara sa rođenim bratom, što bi sa bratom od strica – rekao je Ša.

pink.rs