Početna Showbiz Niko ne zna gdje je nestala Danijela Vranić: Promijenila ime i prezime,...

Niko ne zna gdje je nestala Danijela Vranić: Promijenila ime i prezime, zbog Lukasa se propila, a helikopterom došla na svadbu!

Danijela Vranić, nekadašnja “kraljica splavova”, koja je važila za jednu od najpopularnijih pjevačica na našoj estradi, povukla se prije tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti.

Iako su mediji više puta pokušavali da dođu do nje, ona je nakon prekida muzičke karijere misteriozno nestala i od tada se o njoj ništa ne zna. Svojevremeno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prijestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema posljednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, trenutno živi u mjestu Koceljeva kod Šapca.

Ekipa Kurira je posjetila Koceljevu, gdje su sreli njenu nekadašnju prijateljicu, koja je odmah rekla da ta informacija nije tačna.

– Ni Danijela ni njena porodica ne žive ovdje. Nekada su živjeli, ali su taj stan prodali. Ona godinama nije dolazila ovdje, ali su je svi jako voljeli. Koliko ja znam, ona sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promijenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je dotjerala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena – ispričala je Danijelina prijateljica i dodala da je pjevačici mnogo teško pao razlaz sa Acom Lukasom, pa se zbog toga odala i alkoholu.

– Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je voljela. Teško je podnijela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije preboljela. Tada se ulijenila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti – ispričala je njena prijateljica.

I komšija iz zgrade gdje je nekada živjela porodica Vranić potvrdio je da oni godinama nisu dolazili u Koceljevu, ali otkrio je i jedan događaj koji do tada nije bio viđen u ovom kraju.

– Kada joj se udavala sestra, Danijela je po nju u Koceljevu došla u pratnji budućeg zeta, ni manje ni više nego – helikopterom. To se u našem kraju nikada nije vidjelo. Sve je bilo kao na filmu, godinama se o tome pričalo. Tada je žarila i palila estradom, baš smo bili ponosni na nju – završio je komšija.

ekskluziva.ba