Početna Rijaliti DOČEKALO JE IZNENAĐENJE! Dalila ponovo došla u Šepak, sačekale je komšinice i...

DOČEKALO JE IZNENAĐENJE! Dalila ponovo došla u Šepak, sačekale je komšinice i napravile haos! Evo da li su je gađale jajima! (FOTO)

Evo kako su je dočekali!

Dalila Dragojević se nakon dugog boravka na moru sa svojom prijateljicom iz rijalitija, Marijanom Zonjić i svojim momkom, za kog ističe da još uvek nije, “Gringom”, vratila u svoj rodni grad, Gornji Šepak.

Kako je portal Pink.rs već pisao, njen emotivni susret posle nešto više od deset meseci sa psom Tedijem i majkom, protekao je veoma emotivno, a ona se po samom povratku ne odvaja od njih.

Naime, na društvenim mrežama potegli su se komentari pojedinih kako neće Dalilu dočekati u pozitivnoj atmosferi u njenom rodnom gradu, zbog svih svojih loših poteza i postupaka u samom učešću u “Zadruzi 5”.

Drugoplasiranoj zadrugarki je u toku gostovanja u jednoj od emisija “Narod pita”, čovek koji je prilikom predstavljanja otkrio da je iz Gornjeg Šepka, rekao kako jedva čeka da se ona vrati, da bi je gađao jajima.

Ona je ovom prilikom, na svom Instagram profilu, podelila video prilog na kome se jasno vide njene komšinice, koje mašu i zapravo su veoma srećne što su u Dragojevićkinom društvu, čak se i jasno vidi da su joj poklonile ružu.

pink.rs