Početna Rijaliti Deniz Dejm se valjala po studiju u programu uživo: Bruka i sramota...

Deniz Dejm se valjala po studiju u programu uživo: Bruka i sramota na Pinku! (Video)

Deniz Dejm i Lazar Čolić Zola napravili su pravu dramu u emisiji kada je gledateljka, koja se javila, tvrdila da se Deniz operisala i da je bila muško. Zola nije mogao da dođe sebi jer je u rijalitiju bio intiman sa Deniz.

– Minja iz Beograda, pozdrav za sve u studiju. Htjela sam da pozdravim Zolu i Deniz. Htjela sam da kažem da mi je Deniz bila simpatična u početku. S obzirom da je ona ši-mejl, dobro je što su je uveli. Nije mi se svidjelo što predstavlja trans svijet u lošem svjetlu. Nebitno je kako ja to znam, ali znam – rekla je gledateljka.

– Moja prijateljica je najpoznatija trans operisana – rekla je gledateljka.

– Sad ću da kažem. Ne želim da potvrdim, ni da demantujem da li sam trans žena, to je za mene kompliment. Pozdrav za Elektru Elit, volim vas sve, trans zajednicu, vidimo se na “Europe pride” – rekla je Deniz.

– Moraš da operišeš adamovu jabučicu koja ti se vidi – rekla je gledateljka.

– Meni nije bitno da li je neko trans ili nije, 21. stoljeće je, tako da ne bi trebalo o tome da se razgovara uopšte – prodrala se Deniz.

– Okej, zar ne mislite da je ružno da Vi nju, kao trans žena, prozivate da treba da operiše adamovu jabučicu – pitao je Darko.

– Treba da se ponosi ovim izgledom, kako dobro izgleda, a bila je muško – rekla je gledateljka.

– Zola, nešto si snužden? – pitao je voditelj.

– Razmišljam o gledateljki koji je rekla da je promijenila spol, onda izgleda da je meni muškarac p..ušio. Nemam ništa protiv nikog, ali ako je ovo istina nije mi svejedno. Gdje sam ja dogurao – pričao je Zola.

– Nigdje nisi ti dogurao. On i dalje tvrdi, ne odustaje. Znam ja da sam te povrijedila – pričao je Deniz.

– Očekivao sam sve, ali da će muškarac da mi p..uši to nisam očekivao. Čekam samo da odem kući i da se pomolim Bogu – govorio je Zola.

– Ova građa dobro zarađuje, ne treba mi tvoj parazitski stil života – rekla je Deniz.

– Šta je ovo na mene uvijek neke budale? – pitao je Zola dok mu se Deniz unosila u lice.

– Deniz, mislim da te privlači Zola, ti si odlijepila za Zolom. Nešto te tu radi – rekao je Darko. – Ništa me tu ne radi – smijala se ona.

– Izvini muškarčino, ne dam ti da mi ga ponovo p..ušiš – istakao je Čolić.

Deniz se ponovo unijela Zoli u lice i počela da pjeva i mlati štiklom, a Darko ih je zamolio da se smire.

ekskluziva.ba