Početna Izdvajamo Darko Lazić oborio rekord posjećenosti: U Hotel Heco sinoć se slila rijeka...

Darko Lazić oborio rekord posjećenosti: U Hotel Heco sinoć se slila rijeka ljudi

Poslije niza uspješnih nastupa koje Darko Lazić održava dan za danom, na red je došao i “Hotel Heco” u Sarajevu u kojem je oborio rekord posjećenosti.

 

Ovim nastupom u prepunom „Hotelu Heco“, Darko je nastavio da niže uspjehe na svojoj uspješnoj ljetnjoj sezoni u svojoj zemlji i okruženju.

Nema više nimalo sumnje da je Lazić najtiražniji mladi pjevač, a u Hotelu Heco potvrđeno je i da je omiljeni kod svih generacija u Sarajevu, pa smo tako čitave noći primjećivali goste bukvalno od 7 do 77 godina.

Praćen Cuba bendom, Darko je nastup počeo svojim hitom “Majko”, a onda su se redali svi ti njegovim mnogobrojni hitovi koje je snimio posljednjih godina, a publika ga je sve vrijeme horski pratila.

Nezapamćeno interesovanje nastavilo se i nakon odpjevana dva bloka, pa je ovaj srbijanski pjevač po silasku sa bine proveo vrijeme slikajući se sa obožavaocima.

Ove noći vraćeno je oko 200 ljudi jer je kapacitet hotela bio popunjen. Stoga, savjetujemo da sljedeći put ipak izvršite rezervaciju. U Subotu će, dakle 13. avgusta u ovom objektu pjevati Mira Škorić, 19. Hakala, 20. Aldino, 26. Sanja Maletić i 27. Tina Ivanović.