Početna Rijaliti “MOGLA SAM DA UMREM!” Uznemirujuće fotografije Sandre Rešić nakon saobraćajke – Prelomi,...

“MOGLA SAM DA UMREM!” Uznemirujuće fotografije Sandre Rešić nakon saobraćajke – Prelomi, polivi i rane

Pevačica ima i brojne podlive!

Pevačica i bivša takmičarka rijalitija “Zadruga”, Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu pre dva dana nakon koje je zadobila brojne povrede.

Portal Srbija Danas.com kontaktirala je izvesna gospođa, tvrdeći da je bivša zadrugarka odgovorna za nezgodu, te da je njen sin u istoj povređen fizički i psihički (detaljnije OVDE). Odmah smo stubili u kontakt sa Sandrom, a ona je iznela svoju stranu priče, pa je istakla da je ovaj nemili događaj mogao da je košta života.

– Zastala sam par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rešavam. Dokazivo je i tako što su oni uspeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić – objašnjava uznemirena pevačica, te dodaje šta joj se dogodilo:

– Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata – zaključuje Rešićeva, koja je na adresu naše redakcije poslala fotografije svojih povreda.

srbijadanas.com