Početna Rijaliti Miljana prijetila da će da skoči kroz prozor: Nova drama na klinici,...

Miljana prijetila da će da skoči kroz prozor: Nova drama na klinici, Kulićeva ucjenjivala ljekare, vrištala na sav glas!

Miljana Kulić, nakon nekoliko dana borbe za život zbog komplikacija koje su uslijedile nakon operacije želuca u Turskoj i odstranjenja slezine u Nišu, u ponedjeljak je premještena iz šok-sobe Urgentnog centa u Beogradu na odjeljenje poluintenzivne njege.

Kao i prethodnih dana, Miljana i sada usljed želje za cigaretama pravi haos i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

– Miljana postaje nepodnošljiva. Stalno viče, pa su je ljekari zbog toga prebacili na drugo odjeljenje, da ne smeta ostalim pacijentima. U ponedjeljak, nakon što se probudila iz sedacije, prijetila je da će da se baci s prozora ako joj ne daju odmah cigaretu. Vikala je na sestre, plakala. Preklinjala ih je za duhan, ali one za to nisu htjele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali – priča izvor.

Pored njenog lošeg zdravstvenog stanja, porodicu Kulić zadesila je još jedna nesreća.

Miljanina sestra Ana imala je saobraćajku u utorak, zbog čega je završila u Urgentnom centru u Nišu.

ekskluziva.ba