Početna Rijaliti Car progovorio o raskidu sa Dalilom i njenom trenutnom ponašanju, evo i...

Car progovorio o raskidu sa Dalilom i njenom trenutnom ponašanju, evo i šta njegova porodica misli o svemu!

Otvorio karte!

Bivši zadrugar Filip Car raskinuo je za sva vremena sa Dalilom Dragojević nakon posete porodici, koja ga je odvratila o pomirenja sa njom.

Naime, Filip je objasnio da s bivšom nije ni na kakvoj ratnoj nozi, ali da je rešio da posle celog haosa, koji je počeo još dok su bili u rijalitiju, krene dalje.

Moji roditelji jesu bili protiv toga da ostanem u bilo kakvom odnosu s Dalilom, otac manje-više, on mi se ne meša u veze. Ipak, sestra, majka, šira porodica, prijatelji bili su protiv tog odnosa jer su smatrali da taj odnos izvlači ono najlošije iz mene. Pričali su da sam dosta loših stvari napravio zbog tog odnosa, neke korake koji su ih, u najmanju ruku, šokirali. Naravno, možda je druga strana izvlačila to loše, ali nije ona kriva, već ja – rekao je Car i dodao da je mislio da njegova veza neće opstati.

Bilo mi je jasno, ali nisam mislio da će odmah sve da se sruši. Ona je rekla u jednoj emisiji: “Kad sam videla snimke…” Mi smo sve snimke zajedno gledali, i lepe i loše trenutke. Pripremila smo se na to da ćemo se suočiti s mnogo toga lošeg. Uspeli smo da prevaziđemo sve to, ali, jednostavno, nije mi bila dobra energija. Odlučio sam da okončam taj odnos, prihvatila je, bilo je sve normalno i tako će i ostati – rekao je zadrugar, pa prokomentarisao kako se Dalila nosi sa rastankom.
Najnormalnije i tako treba da bude. Mi smo odrasli ljudi, shvatamo kroz šta smo sve prošli i nema potrebe da, posle svega, tu postoji bilo kakva zla krv – rekao je Filip i otkrio da li je u kontaktu sa Dalilinim bivšim mužem, Dejanom Dragojevićem.
Nisam. Ostajem pri tome da je dečko korektan, ali nema tu prostora za pravo prijateljstvo – rekao je on.

pink.rs