Početna Rijaliti NUDI MITO MEDICINSKIM SESTRAMA?! Miljana daje 50 EVRA za jednu cigaretu –...

NUDI MITO MEDICINSKIM SESTRAMA?! Miljana daje 50 EVRA za jednu cigaretu – skandalozno ponašanje u šok sobi

Ne prihvata “ne” kao odgovor?!

Zdravstveno stanje Miljane Kulić nakon operacije želuca u Turskoj i izvađene slezine u Kliničkom centru u Nišu je nepromenjeo, a lečenje je nastavila u Urgentnom centru u Beogradu.

Izvor iz Urgentnog centra koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje neuračunljivog i skandaloznog ponašanja rijaliti učesnice koje se vrti samo oko jednog pitanja, a to je kada će moći da ponovo puši i pije kafu.

– Iako je u šok-sobi, priključena na kiseonik i ima kateter kako ne bi ustajala i zamarala se, Miljana Kulić misli samo na dve stvari, a to su turska kafa i cigarete – počinje izvor.

– Ne postoji lekar ili medicinska sestra koju nije pitala zašto sada ne može da puši i kada će joj biti dozvoljeno, jer ona veruje da bi je to smirilo. Sama za sebe tvrdi da je dodatno nervozna jer ne može da puši i pije kafu, a to obožava i za nju je to prava relaksacija. Miljana ide toliko daleko da je nekim kolegama i koleginicama u noćnoj smeni nudila mito samo da joj doture jednu cigaretu i pomognu joj da ode do toaleta. Jednom od kolega koji radi isključivo noću, a sa kojim se zbližila jer ju je prepoznao sa televizije, nudila je čak 50 evra za jednu cigaretu – priča izvor za “Rijaliti plus”.

Na Miljanu zasada ne utiče ni kućni red bolnice, a ni zdravstveno stanje koje joj je ozbiljno narušeno, a izvor navodi da ona samo želi da zapali cigaretu.

– Ne možemo da joj objasnimo da je, pored pravila ponašanja u bolnici gde niko ne puši, mnogo ozbiljnija stvar njeno kompletno zdravstveno stanje zbog kojeg ne bi trebalo da konzumira nikotin. S njom je razgovarao i psihijatar kome je obećala da će se smiriti i prestati da misli na kafu i cigarete, ali već narednog dana počinje po starom i traži duvan – završava izvor.

Iako doktori tvrde da će sa Miljanom biti sve u redu uz sporiji i duži oporavak, njena majka Marija Kulić je svakodnevno u bolnici, a izvor kaže da je prilično zabrinuta i uplašena.

– Mariju viđamo svakodnevno u bolnici. Ozbiljna je, vidi se da je jako umorna, zabrinuta i uplašena. Nekoliko puta smo je videli i kako se u bolničkoj kapeli moli za zdravlje svoje ćerke i ostavlja novac na ikonama – ispričao je izvor.

srbijadanas.com