Početna Rijaliti “IMAM 15 ŠAVOVA NA GLAVI, OSJEĆAM SE IZLOMLJENO!” Zadrugarku iznijeli u bolničkom...

“IMAM 15 ŠAVOVA NA GLAVI, OSJEĆAM SE IZLOMLJENO!” Zadrugarku iznijeli u bolničkom krevetu – napustila kliniku (Video)

Doživotno će joj ostati posledice!

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić nedavno doživela, konačno je izašla iz bolnice. Čaprićeva je izašla iz klinike u bolničkom krevetu i medicinskim osobljem koje ju je pratilo kako bi joj pomoglo da uđe u automobil i ode kući.

Za domaće medije je dala izjavu o tome kako se oseća, kao i od koga je očekivala podršku koju nije je dobila.

– Ćao Sandra kako si, kako se osećaš?

– Osećam se polomljeno, izlomljeno, ali mnogo sam srećna što idem u moj kraj iako naravno idem u drugu bolnicu, u Rehabilitacioni centar gde su svi moji tamo. Opet to je moj grad.

– Slike izgledaju katastrofalno, jel si se uplašila za svoj život?

– Naravno da jesam. Ja sam mislila u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi u tom sekundu kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala jel sam živa.

– Šta kažu doktori, kako je prošla operacija, da li postoji šansa da ti ostanu neke posledice?

– Posledice će svakako ostati kao što su ostale iz Zadruge kad mi je Deniz Dejm polomila levu. Dva šrafa imam u kuku koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu jer će biti bip bip. Butna kost to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi.

– Kako je došlo do nesreće, kako si uspela da padneš sa kvada?

– Ceo dan smo se vozili i mene su zezali drugari šta voziš kao baba. Inače ja sam poznata po baš brzoj vožnji i po svemu. Vozim godinama i kvadove i motore i kola i sve. Taj dan sam nešto osetila da ne želim da vozim brzo i govorila sam neću, hoću polako, pustite me hoću da vozim polako. I oni babo jedna i međutim kako smo se vozili bila je uzbrdica, dečko je bio sa mnom malo se propeo tu je dodat i gas, prevrnuo se na mene i pao je.

– Da li si se čula sa Carem i Janjušem, da li su ti pružili podršku?

– Jesu i puno im hvala. Jako sam im zahvalna bez obzira na sve, ljudima kad je najteže treba pomoći.

– Da li postoji neko od zadrugara od koga si očekivala da ti se javi, a nije to uradio?

– Da, postoji, ali im ne bih davala na važnosti. Zna se da je žensko i znaju ljudi da se družila sa mnom unutra, jako je digla nos.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO:

srbijadanas.com