Početna Showbiz Nije Karleuša, Ceca, ni Brena, ona je najbogatija srpska pjevačica? Živi u...

Nije Karleuša, Ceca, ni Brena, ona je najbogatija srpska pjevačica? Živi u luksuzu, garderober vrijedan milione, a torba kao 2 stana!

Na sajtu “Celebrety net worth” nedavno su objavljeni podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

Prema podacima koji se mogu naći na sajtu “Celebrity net worth” jugoslovenska pevačica Lepa Brena je “teška” 16 miliona dolara.

Kako se navodi na pomenutom sajtu, pokojni pevač Šaban Šaulić je za života, tokom svoje karijere zaradio 20 miliona dolara.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji.

Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT.

Naime, najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović “teška” je neverovatnih 80 miliona dolara.

Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

Pored svih navedenih imena, ni jedno ne može da parira pevačici Didi J.

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, koja se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića, a u poslednje vreme je slabo u Srbiji.

Kada su u Srbiji živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara. Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

Pevačica sada planira da renovira celi sprat i pretvori ga u garderober.

“Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću” otkriva pevačica.

Dijana u svojoj kolekciji ima “Hermesovu Birkin torbu” u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu.

Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pevačica je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne “Roleks” satove, a koštaju 2.000 evra.

kurir.rs