Početna Showbiz Neće moći da saberu svo bogatstvo koje imamo, radi se puno i...

Neće moći da saberu svo bogatstvo koje imamo, radi se puno i pametno ulaže: Brena progovorila o imovini!

O nekretninama, stečenom novcu i bogatstvu koje posjeduju velike zvijezde kod nas, oduvijek se pisalo u medijima i intrigiralo javnost. Iako većini pripadnika estrade novac nije pao sa neba već je stečen višedecenijskim radom, negativni komentari na račun luksuznog života koji vode, ne izostaju.

Na meti tih komentara našla se i Lepa Brena, te su se u medijima pojavljivale razne informacije o njenoj imovini i bankovnom računu koje su često izvrnute. Ipak, pjevačica na to odavno ne obraća pažnju.

– Ja da sam razmišljala o tome u posljednjih 40 godina ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih – otkrila je Brena.

Pjevačica je najavila i to da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, i da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

– Tek neće moći da saberu! (smijeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša djeca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna – ispričala je ona.

ekskluziva.ba