Početna Rijaliti MILJANU JE OD SMRTI SPASILO ČUDO I OVAJ ČOVEK! Kulićeva imala male...

MILJANU JE OD SMRTI SPASILO ČUDO I OVAJ ČOVEK! Kulićeva imala male šanse da preživi, a doktor koji ju je liječio svima poznat

Miljana Kulić od samog prijema u Univerzitetski klinički centar Niš bila je životno ugrožena jer je imala trombozu krvnih sudova, zbog čega joj je i urađena hitna operacija uklanjanja slezine.

Doktor koji ju je usred noći primio u bolnicu i imao jednu od ključnih uloga u njenom lečenju i spasavanju života jeste, kako Kurir nezvanično saznaje, anesteziolog dr Aleksandar Nikolić sa Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš.

Koliko je situacija bila teška, svedoči nam izvor, koji je do detalja upućen u ceo slučaj.

– Miljana je dovezena s jakim bolovima u noći između prošle subote i nedelje u UKC Niš. Lekari su odmah uradili dijagnostiku i, čim su utvrdili da je napukla slezina, odlučili su da hitno idu u operacionu salu. Operisao ju je tim iskusnih hirurga, a ključnu ulogu od prijema imao je anesteziolog dr Aleksandar Nikolić. Kulićeva je odmah posle operacije odstranjivanja slezine iz sale prebačena na intenzivnu negu Klinike za anesteziju, gde i radi doktor Nikolić, gde su se svi lavovski borili za njen život – priča naš izvor.

Inače, Miljanina majka Marija više puta je izjavljivala da sluša doktora i da čeka šta će da kaže doktor, ali ne govoreći o kom tačno doktoru je reč.

Misteriozni doktor je, kako saznajemo, upravo dr Aleksandar Nikolić, koji je široj javnosti postao poznat s početka pandemije koronavirusa, koja je i u niški Klinički centar donela i danonoćnu borbu za živote pacijenata, kojih je u nekim momentima bilo i 1.000.

Osim ovog slučaja, doktora Aleksandra javnost je upamtila i po emocijama koje nije mogao da zadrži kada je u dokumentarcu “Dnevnik jednog proleća” pričao kako je teško kad izgubiš koleginicu, kad uradiš sve i više nego što možeš, a korona ipak ubije…

Pozvali smo doktora Nikolića kako bismo proverili naša saznanja, ali on nije želeo da daje izjave o slučaju Miljane Kulić dok lečenje rijaliti zvezde ne bude okončano. Podsetimo, Miljana je u subotu prebačena iz Niša u Beograd radi dalje dijagnostike i lečenja.

Kurir.rs/Aleksandar Panić