Početna Rijaliti Marija Kulić ne prestaje da plače: Otkrila od čega Miljanu hvata jeza,...

Marija Kulić ne prestaje da plače: Otkrila od čega Miljanu hvata jeza, a svi strahuju zbog ovog zdravstvenog problema!

Miljana Kulić već treći dan je u Urgentnom centru u Beogradu, a smještena je u šok sobi i posjete joj nisu dozvoljene zbog čega je njena majka Marija slomljena i neprestano je u kontaktu sa ljekarima. Marija sada otkriva kakvo je Miljanino stanje i šta se jutros dešavalo.

– Čekam nove informacije. Miljana je i dalje u šok-sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promjena, šta će da mi kažu… Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odjeljenje – vidno uznemireno priča Marija.

– Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odjeljenju, ona je svjesna svega, svjesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Posjete su strogo zabranjene zbog korone, ne mogu da je vidim, džaba idem tamo.

Prezadovoljna je načinom na koji doktori brinu o njenoj kćerki, a ne krije da je uznemirena i da je najviše brine tromboza, koja je Miljani dijagnostifikovana.

– Doktori su sjajni, stvarno riječi nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne. Stanje joj je nepromijenjeno, kao i u Nišu – najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije… Lijepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, vjerujem u lekare i samo čekam neke bolje vijesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može – kroz suze poručuje Marija.

ekskluziva.ba