Početna Rijaliti MAJA OTKRILA DA LI JE KONTAKTU SA CAREM I ŠTA SE DEŠAVA...

MAJA OTKRILA DA LI JE KONTAKTU SA CAREM I ŠTA SE DEŠAVA SA PECOM! Povezivali je sa bivšim, a evo šta Filip kaže na sve! (FOTO)

Na društvenim mrežama nastao pravi haos kad su Maja Marinković i Filip Car u kratkom vremenskom rasponu objavili iste pesme na svom Instagram storiju, što je sve navelo da posumnjaju da se između njih dvoje ponovo nešto dešava.

Ova objava takođe je naterala mnoge da pomisle da je došlo do kraha ljubavi između Maje i Pece Raspopovića, kojeg je bivša zadrugarka preotela svojoj drugarici Aleksandri Subotić.

– Možete da pričate i pišete šta hoćete, to nije istina. Ja sam srećna u svojoj vezi, što i vama svima želim. Prijatan dan – poručila je Maja putem svog Instagram storija.

Ubrzo se oglasio i Filip Car.

Ljudine, ispala je slučajnost stvarno za ovu, da je ona okačila istu pesmu, da li pre ili posle mene, ali nema nikakve poveznice između nas dvoje. Moja pesma je bila totalno nevezana za nju. A što se objave tiče, bilo šta lepo što mi se dešava u životu van medija, treba zadržati za sebe, da ne bi bilo pokvareno zlim svetom. Sve što mi se dešava u privatnom životu, što se tiče ljubavi i tako nekih stvari, ću ipak vrlo rado da zadržim za sebe – izjavio je Car.

Kurir.rs