Početna Rijaliti “LIJEVA KOČNICA NIJE RADILA” DEJAN SE U ŠOKU OBRATIO MEDIJIMA, IMA 1...

“LIJEVA KOČNICA NIJE RADILA” DEJAN SE U ŠOKU OBRATIO MEDIJIMA, IMA 1 PORUKU: Evo šta mu je uradila Dalila

Dejan Dragojević je iskoristio odsustvo Dalile Dragojević i danas posjetio Gornji Šepak sa svojim ocem Goranom. Poveli su ljubimca Tedija, kog su predali Husu Mujiću, a kako smo saznali, Dragojević je uzeo nazad auto.

O ovom automobilu se dosta pričalo pred sam kraj “Zadruge 5”, kad ga je Dejan tražio nazad, kao i poslije, u emisijama “Narod pita”.

Inače, Dejan je više puta navodio da se plaši da će mu Dalila uraditi nešto sa kočnicama, pa su ga odmah upitali da li je imao problema na putu do Veternika.

Pa ne znam, zvali smo hitnu službu i vatrogasce, ne znam da li je bilo do kočnica ili čega, stigli smo šlep službom (smjeh). Sprdam se, stigli smo u Veternik, lijeva kočnica je radila, desna ne – rekao je Dejan u svom stilu.

– Da li si se sreo sa Husom?

Nisam se sreo sa Husom, niti sam planirao. Prešao sam granicu samo zato što sam morao ćaleta da prevezem preko, ali se nisam penjao uopšte – odgovorio je on.

– Huso je rekao da je pričao sa Goranom, da on nije zadovoljan onim što se desilo u “Zadruzi” i rekao je da će vratiti Tedija, ako ga Dalila ne bude pazila. Hoćete li ga prihvatiti?

Ne, Goran je rekao da Tedija neće, Huso mu je rekao da ne zna šta da radi sa Tedijem, da nema ko da ga čuva. Rekao je tati da bude par dana tu, pa da ga uzme nazad, a tata je rekao da mu ne pada na pamet i da ga je Dalila tražila, da neće da se prepucava preko medija oko psa. Teško je da on (Huso) može da ga čuva, zato što pas ne može da bude u kući kod vjernika. A ne može ni da putuje non-stop. Tako da će morati da zove dostavu za pedigre, da ima ko da ga hrani – ističe Dragojević.

– Dalila je rekla da joj nije svejedno u kući, ali da je sve stvar navike i da će je brzo proći. Kako si se ti osjećao?

Ne, nikakav čudan osjećaj nisam imao. Prešao sam granicu, stao kod pumpe, uštekao se kao fantom. U žbunu sam bio – rekao je Dejan.

– Dalila je izjavila da ti niko ne brani da dođeš i da možeš uvijek da uzmeš svoje stvari. Kako to komentarišeš, da li ćeš ponovo da se vratiš u Šepak nekad?

Ne pada mi napamet da dođem u kuću. Jeste pola moje, nikad to nisam isticao, ali ja znam koliko sam uložio i kako je uloženo u tu kuću. Sa koje strane je vetar duvao. Auto sam uzeo samo da bih otplatio dug koji mi je ostao u telefonskoj kompaniji, za telefon koji nije u mom posjedu, niti ga koristim – zaključuje Dragojević. prneosi “Novi“.

haber.ba