Početna Rijaliti Saška Karan šokirala izjavom: Znala sam da će Miljana preživjeti, budale teško...

Saška Karan šokirala izjavom: Znala sam da će Miljana preživjeti, budale teško umiru!

Miljana Kulić je prije dvije nedjelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nakon toga je hitno hospitalizovana zbog komplikacija koje su uslijedile poslije intervencije.

Sada se tim povodom oglasila bivša zadrugarka Saška Karan, koja je sa Kulićima bila čak i na sudu zbog svađa u rijalitiju.

Saška je istakla da iako nije u dobrom odnosima sa Miljanom, da joj želi sve najbolje.

– Za Miljanu čujem šta joj se dogodilo… Znala sam da će preživjeti jer budale teško umiru. Naravno drago mi je što je živa i zdrava i naravno jadna nije kriva što doživljava sve to. Krivi su roditelji i porodica. Umjesto da je hospitalizuju u neku mentalnu ustanovu i liječe mozak, oni je šalju u Tursku da operiše želudac i smrša, a sve sa ciljem da im zaradi što više para. Oni se prema njoj tako bolesnoj ponašaju kao oni mafijaši što tjeraju djecu da prose preko dana, a uveče im uzme sve pare – rekla je pjevačica, a onda je žestoko oplela po bivšim rijaliti cimerima.

– Takođe su grozni i oni kao veliki rijaliti igrači koji su šatro zabrinuti za Miljanino zdravlje i zovu svakih 10 minuta i raspituju se, a vrlo dobro znam da ne mogu očima da je vide. Ali svjesni su da će novinari da ih zovu i da će se ogrebati još za jedan intervju. A ustvari realno ih boli d.pe za njih. Poruka za Miljanu bez obzira na naše loše odnose, želim svakom na ovom svijetu da je živ i zdrav, pa i Miljani – zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, Saška je imala žestok sukob sa Marijom Kulić tokom boravka u “Zadruzi 3”, a tom prilikom ju je gađala pepeljarom i prijetila ub.stvom. Zbog toga su tada završile i na sudu.

ekskluziva.ba