Početna Rijaliti ISPLIVALI DALILINI BEZOBRAZNI SNIMCI SA JAHTE! Ovo je istina zašto je došla...

ISPLIVALI DALILINI BEZOBRAZNI SNIMCI SA JAHTE! Ovo je istina zašto je došla u Budvu – šta će babo reći?

Ljudi gledaju ne vjeruju!

Drugoplasirana superfinalistkinja pete sezone “Zadruge” Dalila Dragojević ludo se zabavlja u Crnoj Gori, na primorju, gdje ljetuje sa Marijanom Zonjić, cimerkom iz rijalitija.

Poslije mnoštva stresnih i dramatičnih situacija koje je doživjela kako u “Zadruzi”, kao i po izlasku iz iste, Dalila Dragojević riješila je da konačno okrene “novi list” – za sva vremena raskrstila je sa Filipom Carem i krenula dalje – doduše, uprkos tome što se još uvijek nije zvanično, papirološki, razvela od supruga Dejana Dragojevića.

Na ljetovanju je pronašla novog dečka, kog i dalje krije od očiju javnosti, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, svakodnevno uživa na plažama, bazenima, ali i u popularnim klubovima. Danas joj se, pak, pružila prilika da sa svojom drugaricom uživa i na jahti, što je bio dovoljan razlog da se brže-bolje pohvali svojim pratiocima na Instagramu.

Idemo na jahticu… Malo da se vozamo! Ispratit ćemo sve, snimit ćemo vam – ushićene su bile Dalila i Marijana, a ubrzo su uslijedili kako snimci, tako i fotografije, piše Srbija danas.

Dalila je za odlazak na jahtu izabrala zavodljivi kupaći kostim bijele boje, koji je savršeno pristajao njenom preplanulom tijelu, a niz provokativnih, zavodljivih fotografija i snimaka, na kojima je u prvom planu njena pozadina, izazvao je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

I dok jedni hvale, kako nju, tako i njen izgled, tu su i oni koji kritikuju njeno ponašanje poslije “Zadruge”, međutim, bilo kako bilo – nema sumnje da Dalila poslije svega uživa “za sve pare”.

haer.ba