Početna Rijaliti DRAMA U ŠOK SOBI! Miljana Kulić divlja, čupa kateter, odmah joj uključena...

DRAMA U ŠOK SOBI! Miljana Kulić divlja, čupa kateter, odmah joj uključena psihijatrijska terapija! (FOTO)

Portal Republika.rs došao je do šokantnih i skandaloznih inforamcija o haosu koji je napravila Miljana Kulić nakon što je došla sebi!

Nakon što je Miljana Kulić uvedena iz šok sobe i došla svesti, napravila je odmah haos, želeći da dobije cigare i kafu, što joj svakako nije omogućeno, budući da joj je zdravstveno stanje dosta loše.

Portal Republika.rs došao je do novih saznanja o trenutnom stanju u Kliničkom centru u Beogradu, gde je Kulićeva prebačena, nakon što joj je prošle noći znatno pozlilo.

– Danas je bio i psihijatar, Miljana je veoma agresivna i u šoku! Čupa kateter, uvedena joj je odmah psihijatrijska terapija – govori izvor za Republika.rs i dodaje:

– Rekla je čak i da nikada nije bila kod psihijatra.

Podsetimo, Marija Kulić oglasila se za domaće medije:

– Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem – rekla je Marija za Pink.rs.

 

republika.rs