Početna Rijaliti DALILA I PECA ‘NA APARATIMA’! Maja i Car obnovili kontakt, tajno se...

DALILA I PECA ‘NA APARATIMA’! Maja i Car obnovili kontakt, tajno se viđaju?! Slučajno se odali, nastaće haos!

Iako su posle burne i traumatične ljubavne veze, koja se neslavno završila, govorili da se jedno drugom nikada neće vratiti, Maja Marinković i Filip Car su, po svemu sudeći, obnovili kontakt, i to njenom partneru iza leđa.

Car je posle “Zadruge” stavio tačku na ljubavnu priču sa Dalilom Dragojević, kojoj je Maja oduvek bila “rak rana”, dok je Marinkovićeva preotela muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić i otpočela vezu s Predragom Raspopovićem, u medijima poznatijim kao Peca Vijagra. Ipak, izgleda da mu rade iza leđa!

Naime, Car je kasno sinoć zaintrigirao pratioce na Instagramu storijem kojim je svima stavio do znanja da mu se nešto lepo dešava.

Ponekad je potrebno da lepe vesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas – poručio je Car, uz pesmu Šaka Polumente “Nemoj da se bojiš”.

Već to je bilo dovoljno za razna scenarija u glavama njegovih pratilaca, međutim, Majin stori sve je, čini se, razjasnio – samo pola sata kasnije, Maja je objavila svoju sliku uz istu pesmu koju je prethodno objavio Car! Previše slučajnosti?!

pink.rs