Početna Izdvajamo Svečano otvoren novouređeni Divan Han: Pozitivni utisci posjetioca pokazatelj su da je...

Svečano otvoren novouređeni Divan Han: Pozitivni utisci posjetioca pokazatelj su da je prepoznat trud pri moderniziranju objekta

Sinoć je na Malti novouređeni Caffe nargila objekat Divan Han ponovo otvorio svoja vrata za prve goste.
Ovo svečano otvorenje okupilo je veliki broj gostiju koji su uživali uz nargile, koktele i tople napitke, a među prisutnima primjetili smo i novopečeni bračni par – repera Sajfera i njegovu atraktivnu suprugu.
Ovo uspješno otvorenje posvjedočilo je da će Divan Han ostati jedan od najpoželjnijih objekata u kojem će se Sarajlije okupljati i družiti.
Udoban i ne previše osvjetljen ambijent ispunjen je modernim namještajem biranim sa ukusom, a organizacija prostorija i funkcionalnost objekta pruža pun komfor.
Veliki prozori čine da ovaj ugostiteljski objekat ima dosta dnevne svjetlosti, pa je idealno da se upravo ovdje smjestite u smiraj dana.
Nema sumnje da će novi Divan Han na prvi pogled oduševiti posjetioce. U novom enterijeru vladaju ugodne ekstenzivne boje, a novi koncept u novom ruhu ovog nargila bara svakako uljepšava ovaj dio grada.

Ovaj novi – stari objekat u Sarajevu, smjelo interpretira dinamiku urbanog života kroz uzbudljive forme i ukuse raznovrsnih koktela, vinskih ponuda i okusa nargila.

Ukoliko još uvijek niste odlučili gdje večeras, ali i narednih noći da izađete – naša topla preporuka je upravo ovaj sarajevski objekat u kojem ćete se osjećati kao da ste pobjegli od svakodnevice, a zasigurno ćete doživjet iskustvo ugodne atmosfere.