Početna Rijaliti Dalila Dragojević objavila video iz kreveta: Uvija se, proteže, a onda sve...

Dalila Dragojević objavila video iz kreveta: Uvija se, proteže, a onda sve šokirala fotkom novog dečka

Dalila Dragojević napravila je pometnju kada je poslije Zadruge i raskida sa Filipm Carem objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima. Od tog dana neprestano se spekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je sad objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene noge, uz koju je stavila pjesmu “Čini mi se da sam se zaljubila”.

Već je poznato da Dalila jako voli ovu pjesmu i da ju je rado pjevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su spekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihovog muvanja. Očigledno je Dalila ponovo srećna i zaljubljena, pa te informacije rado dijeli na svom Instagramu.

– Čini mi se – napisala je Dalila na storiju uz dva emotikona.

Dalila već na sljedećem storiju objavila sliku muškarca koji je posljednjih dana čini srećnom, ali njegov identitet i dalje nije željela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon, koji umjesto očiju ima srca.

Izvor: Kurir