Početna Rijaliti Peca neće da živi s Majom: Marinkovićeva doživjela nervni slom, urlala je...

Peca neće da živi s Majom: Marinkovićeva doživjela nervni slom, urlala je na njega!

Maja Marinković po svaku cijenu želi da otpočne zajednički život s Predragom Raspopovićem Pecom, doskorašnjim vanbračnim suprugom njene najbolje prijateljice Aleksandre Subotić, ali on to vješto izbjegava.

Starleti smeta i to što njen dečko živi u Novom Sadu blizu bivše, dok je ona u Beogradu, pa povremeno, po dogovoru, odlazi kod njega. To joj nikako ne odgovara, pa je s Pecom posljednjih dana na krv i nož. To za Kurir potvrđuje Raspopovićev blizak prijatelj koji se druži s njima, a sticajem okolnosti prisustvovao je situaciji kada su se njih dvoje žestoko posvađali.

– Peca je sad osjetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od bijesa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dvije lokacije. Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i rijetko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovdje, u prijestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sijevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu – priča naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, Raspopoviću nije bilo pravo što je Maja vikala na njega:

– Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vrijeme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema namjeru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Vjerujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Vidio sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je – zaključuje naš sagovornik. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Raspopovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

ekskluziva.ba