Početna Rijaliti Fran Pujas hitno hospitalizovan: Bivši zadrugar nepomično leži, naglo mu se pogoršalo...

Fran Pujas hitno hospitalizovan: Bivši zadrugar nepomično leži, naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje!

Bivši zadrugar Fran Pujas hitno je hospitalizovan nakon što mu je naglo pozlilo.

Pujas je sinoć oko 23 časova dobio visoku temperaturu i imao je stomačnih problema, a nakon toga završio je u Hitnoj pomoći.

– Fran se ponašao normalno, sve je bilo u redu, ali je sinoć oko 23h dobio visoku temperaturu, a zatim su uslijedili i jaki, stomačni problemi. Nije odmah dizao paniku, popio je tablete i ubrzo zaspao – priča izvor, pa nastavlja:

– Međutim, jutros mu je oko 6h temperatura ponovo naglo skočila i stomačni problemi su se nastavili, ali je krenuo i da povraća. Intervenisala je i Hitna pomoć, jer je cijela situacija djelovala katastrofalno, imao je neizdržive grčeve, a pošto mu je majka u Beogradu, zajedno s njom je hitno prevezen na jednu privatnu kliniku na detaljan pregled – otkriva izvor.

Fran je, kako se navodi, primio infuziju i urađene su mu detalje analize, kao i ultrazvuk, kako bi se što prije saznalo koji zdravstveni problem ga je pogodio.

– Odmah su primili Frana, jer su vidjeli da dečko stvarno nije dobro, jedva je hodao od bolova i grčeva. Urađen mu je ultrazvuk i analiza krvne slike, ali to nije bilo dovoljno, pa su ga odmah poslali i na skener. Htjeli su hitno da ga operišu, jer su posumnjali da je u pitanju upala slijepog crijeva, međutim, skener je pokazao da nije problem u slijepom crijevu, već upala crijeva kao posljedica trovanja morksim plodovima – otkriva izvor, pa dodaje:

– Fran je zbrinut i pružena mu je odgovarajuća njega. Kažu da je najgore prošlo, a uskoro će biti pušten na kućno liječenje uz svakodnevne dolaske na kontrolu, jer su mu doktori rekli da su trovanja morskim plodovima najopasnija.

ekskluziva.ba