Početna Rijaliti ŠOK OBRT U VETERNIKU, ALEKS NE ŽELI DA ŽIVI S BILJANOM: Napravila...

ŠOK OBRT U VETERNIKU, ALEKS NE ŽELI DA ŽIVI S BILJANOM: Napravila haos, ovako je Dejan reagovao

Dejan Dragojević ipak je odlučio da se uskoro preseli iz porodične kuće u Veterniku, a podršku mu je odmah pružila i Aleksandra!

Ona je često odlazila kod njega u Veternik, ali njih dvoje tamo nemaju potpunu privatnost što je počelo da im smeta. Kako je otkrila, Aleksandra će sada iznajmiti stan u centru Beograda kako bi joj sve bilo blizu, a Dejan je predložio da nađu malo veći stan kako bi tu zajedno zivjeli kada se vrate sa ljetovanja.

Naime, Deki je riješio da radnim danima bude sa Aleksandrom u Beogradu, a vikende će provoditi u Vetern ku sa svojom porodicom. Biljani se u početku nije dopala ta ideja, jer se boji da se Dejan ne preseli za stalno u Beograd, ali je pričao sa njom i obećao joj da nema potrebe da brine i da se plaši da će ga izgubiti.

Već su počeli da traže adekvatan stan, a Aleks je presretna što je Dejan prihvatio da žive zajedno.

“Sve ide sponatno i polako. Deki mi je mnogo falio kada je bio na moru sa Davidom, imala sam osjećaj kao da smo razdvojeni jjmesec dana, a ne pet dana. Navikli smo da budemo zajedno, da o svemu razgovaramo. Jedva čekam da odemo na more, da budemo sami i da se posvetimo isključivo jedno drugom, a poslije toga da predem u novi stan u kojem ćemo zajedno da uživamo”, rekla je Aleksandra.

haber.ba