Početna Rijaliti Ovdje su se ljekari borili za Miljanin život: Na ovom odjeljenju je...

Ovdje su se ljekari borili za Miljanin život: Na ovom odjeljenju je trajala bitka nakon Kulićkine teške operacije!

Ekipa Kurira prilikom boravka u Nišu, posjetila je i Klinički centar, gdje se Miljana Kulić nalazi od prošle subote, odakle stižu i ekskluzivne fotografije sa lica mjesta.

Ljekari niške bolnice učinili su sve što je bilo u njihovoj moći kako bi stabilizovali stanje rijaliti zvijezde, tako da je ona sada u mnogo boljem stanju, a u prilog toj činjenici govori i podatak da je ona sada u običnoj bolničkoj sobi, a ne u intenzivnoj njezi, gdje je bila doskoro.

Kao što možete vidjeti na fotografijama, renovirani KC Niš nimalo ne zaostaje za svjetskim bolnicama ovog tipa.

Ekipa Kurira je najprije posjetila dio Urgentnog centra gdje je Miljana primljena usljed komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, a zatim i odjeljenje intenzivne njege, na kojem je ležala nakon operacija uklanjanja slezine, pa sve do prelaska na poluintenzivnu njegu.

Podsjetimo, Miljana je u srijedu u prijepodnevnim satima sa odjeljenja intenzivne njege prebačena na drugo odjeljenje, a sa njom je non-stop majka Marija Kulić, koja bdi nad svojim djetetom. Kako smo nezvanično saznali od medicinskog osoblja, Miljana se postepeno oporavlja, a jedino što traži su cigarete, javlja Kurir.

ekskluziva.ba