Početna Showbiz MAHALA DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA PA SE POJAVIO PRAVI PROSJEK: Raskrinkana Jovana Jeremić,...

MAHALA DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA PA SE POJAVIO PRAVI PROSJEK: Raskrinkana Jovana Jeremić, evo kakva je pravnica!

Ova vest je iznenadila sve!

Voditeljka Jovana Jeremić, šokirala je javnost kada je dala otkaz na televiziji Hepi, a zbog toga je upala u centar pažnje javnosti po ko zna koji put.

S obzirom da su krenule spekulacije o tome gde će Jovana nastaviti karijeru, nije bilo neočekivano da neko kontaktira popularnu voditeljku. Za “Blic TV” Jovana je prokometarisala otkaz, a onda i svoje školovanje. Pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosekom 9.25.

– Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo- rekla je voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

Ipak, njen visok prosek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se oseća kao Don Kihot:

– Osećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vetrenjača.

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vetrenjača, jer nju svakako ne vole kvazi-intelektualci:

– Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim – priča Jovana i sa diplomom u ruci dodaje – od ovoga pada glava.

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama…

BONUS VIDEO:

espreso.co.rs