Početna Showbiz “Isak nije pravi muškarac” Mladenovićka oplela po bivšem, brutalnim riječima otkrila sve...

“Isak nije pravi muškarac” Mladenovićka oplela po bivšem, brutalnim riječima otkrila sve detalje iz veze

Folkerka nije ostala u kontkatu sa bivšim nakon raskida, pa je progovorila na temu toga zbog čega im veza nije imala budućnost.

Pevačica Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, a sad, da može da vrati vreme, nikada ne bi sebi dopustila da bude s njim.

Naime, pevačica besni na samo pitanje o bivšem dečku, a da su se neslavno razišli, jasno je pošto nisu ni u kakvom kontaktu niti Aleksandra za Isaka ima reči hvale.

– Ne bih komentarisala Isaka uopšte. Zaista više ne želim o njemu da pričam. Nismo ostali u kontaktu i ne bih se vraćala na tu priču. Ne zanima me ništa što se njega tiče – rekla je pevačica, pa priznala da se opekla i više ne želi da javnosti prikazuje dečka dok ne bude sigurna da je to onaj pravi.

-To je za mene prošlost i ostavila sam to iza sebe. Nemam ni vremena da razmišljam ni o jednom muškarcu, maksimalno sam se posvetila sebi i nastupima. Kada se pojavi pravi pokazaću ga, dotad ga više nikada u životu neću pokazati. Opekla sam se, doduše ne našom krivicom, desilo se šta se desilo, kamere su nas uhvatile, ali generalno nisam za to da pokazujem partnera, ljude bi trebalo da zanimaju moje pesme, objasnila je pjevačica.

POVEZAN VIDEO:

BONUS VIDEO:

Republika.rs