Početna Showbiz Borim se sa kancerom, ne mogu da se spasim: Zoran Kalezić o...

Borim se sa kancerom, ne mogu da se spasim: Zoran Kalezić o teškoj bitki sa opakom bolešću, u jedno je siguran!

Zoran Kalezić, pjevač narodne muzike, bori se sa opakom bolešću. U intervjuu za “Balkan info” istakao je da ljudi u Crnoj Gori i Srbiji “gladni” novca, a da je on, sa druge strane, shvatio da novcem ne može vratiti svoje zdravlje.

Zoran je otkrio da je jedina zemlja u kojoj nije priznat kao umjetnik upravo Crna Gora i da je razgovarao sa Dritanom Abazovićem.

– Pitao sam ga da li može da odvoji pet minuta za mene. Poslao sam mu poruku preko tog njegovog saradnika. Želio bih da popričam sa njim, pošto sam u teškoj situaciji. Nije se lako liječiti sa malim i jadnim penzijama. Ne žalim se ja, meni ne treba – istakao je pjevač.

Govoreći o odnosima među ljudima, slavni pjevač kaže da ne može da shvati šta se to desilo ljudima pa da su toliko izmanipulisani.

– U mom selu kad su izbori budu tri srpske zastave, pa pet crnogorskih. Ja ne mogu da shvatim ko je ubijedio te ljude, braću, da drugačije zastave imaju na kućama. Ne znam šta se desilo sa ljudima da su toliko izmanipulisani. Kome je bilo potrebno to da mi nismo braća. Jesmo braća. Ne dam nikom da me odrodi od Beograda. Meni je lijepo i na Cetinju i u Beogradu i u Vukovaru. Sad je popularno da smo izdajnici. Ja ne znam gdje pripadam u Crnoj Gori – komita ili izdajnik ili legalan čovjek. E, onda se ja vadim na to da sam američki državljanin – rekao je Kalezić.

ekskluziva.ba