Početna Rijaliti Umrijeću ti, mamice, ne mogu više: Otkrivamo detalje drame u bolnici u...

Umrijeću ti, mamice, ne mogu više: Otkrivamo detalje drame u bolnici u Nišu i Miljanine teške borbe za život!

Agonija zbog teškog zdravstvenog stanja Miljane Kulić, koja je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu s velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, a što je navodno posljedica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj, i dalje traje.

I dok cijela javnost, a posebno brojni fanovi rijaliti zvijezde s zebnjom iščekuju svaku novost o njenom zdravstvenom stanju i nadaju se oporavku, Kurir ekskluzivno otkriva nove detalje drame iz bolnice u Nišu, koja traje od prošlog vikenda, kada je Miljana hitno operisana.

Izvor sa lica mjesta ispričao je šta se sve dešava u Urgentnom centru u Nišu i kako se Miljanina porodica držala od trenutka kada je Kulićeva hitno hospitalizovana.

– Porodica je dovela Miljanu u subotu u Klinički centar u Nišu. Svi su bili izbezumljeni, a Miksi se previjala od bolova. Jaukala je da ne može da izdrži, ponavljala je: “Umrijeću ti, mamice, ne mogu…” Marija je plakala, molila je doktore da pomognu njenoj kćerki. Žena nije znala šta ju je snašlo. Sve vrijeme je nervozno šetala, dok je Miljana bila na pregledima i snimanjima. Siniša je samo nijemo stajao, vidjelo se da je bio u šoku, a strogo su im oboma zabranjeni stresovi. Kada su joj rekli da je Miljana loše i da je njeno stanje generalno jako teško, Marija je počela da plače i da se trese od šoka.

– Preklinjala je doktore da joj spasu kćerku. U jednom trenutku joj je i pozlilo, morali su i zbog nje da intervenišu i da joj daju nešto za smirenje. Odmah su odlučili da Miljanu zadrže u bolnici, tu noć su i odlučili da mora hitno da se operiše i da joj se odstrani slezina. Marija je zahtijevala da ostane tu noć kod kćerke i da joj se nađe, ali doktori su bili izričiti da je to zabranjeno zbog korone. Kako bi se malo smirila, izašli su joj u susret i dali su im nekoliko minuta da se vide i pozdrave, a zatim su im rekli da idu kući i da dođu ujutro, kada će imati nove informacije. Nekako su ih poslušali, a onda je Marija i objavila na Instagramu da je Miljana zadržana u bolnici – priča izvor sa lica mjesta.

Podsjetimo, kao što je Kurir već pisao, a prema nezvaničnim saznanjima, Miljana je sada uglavnom uspavana, ali ljekari u intenzivnoj njezi niškog kliničkog centra je s vremena na vrijeme bude, a ona tada prvo traži da vidi majku, a zatim da dobije kafu i cigaretu.

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lijekovi za sediranje i kada se probudi, prvo što kaže jeste: “Gdje mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru” – kaže naš izvor.

ekskluziva.ba