Početna Rijaliti DOKTORI MORALI DA VEŽU MILJANU: Čupala sa sebe sve kablove i kanile...

DOKTORI MORALI DA VEŽU MILJANU: Čupala sa sebe sve kablove i kanile – Hitno reagovao i psihijatar!

Miljana Kulić je operisala želudac u Turskoj usled čega su nastale komplikacije zbog loše urađenog zahvata, a njeno stanje region danima prati.

POVEZAN VIDEO:

Njena klinička slika je bila loša, a sve je kulminiralo pre tri noći kada je završila u Kliničkom centru u Nišu.

Miljani je tada izvađena slezina, a dan kasnije je stavljena u veštačku komu. Kulićeva bije svoju najvažniju bitku, a mnoge poznate ličnosti su se oglasile i pružile joj podršku.

– Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare – potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

– Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu – priča on pa otkriva detalje koji će vas iznenaditi:

– Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete – tvrdi izvor pa šokira:

– Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative – zaključuje izvor za Espreso.rs

haber.ba