Početna Rijaliti KONAČNO SE SKRASIO PORED PRAVE? Mensur objavio misterioznu fotografiju, svi se pitaju...

KONAČNO SE SKRASIO PORED PRAVE? Mensur objavio misterioznu fotografiju, svi se pitaju da li mu je to nova djevojka – evo šta rade na plaži

Mensur Ajdarpašić trenutno boravi u rodnoj Crnoj Gori, a svakodnevno objavljuje slike na kojima pokazuje koliko mu primorje prija. Ono što je zaintrigiralo javnost je njegova nova objava sa ženskom rukom na njegovom licu.

Naime, Ajdarpašić je na društvenoj mreži Instagram objavio misterioznu fotografiju, na kojoj ga ženska ruka miluje po licu. Nije poznat identitet osobe sa kojom bivši zadrugar trenutno uživa u morskim talasima i vrelom pesku, ali je nesumnjivo da su njih dvoje poprilično bliski.

Podsećamo, tokom “Zadruge 5” Mensur je imao veoma turbulentu vezu sa Milicom Veselinović, koja se pred kraj rijalitija neslavno završila. Veselinovićeva je malo posle završetka, pronašla svoju sreću pored novog izabranika, za kojeg i dalje tvrdi da je samo prijatelj.

Dosta se spekulisalo o tome kakav je njegov emotivni život napolju i postoji li neko, ko mu je “ukrao” srce? Da li je ovo znak da je to toga došlo, ostaje vam da presudite sami.

POVEZAN VIDEO:

 

pink.rs