Početna Rijaliti Imam ožiljak preko cijelog stomaka, strašno je šta su mi uradili: Miljana...

Imam ožiljak preko cijelog stomaka, strašno je šta su mi uradili: Miljana Kulić se prvi put oglasila, otkrila da je u veoma lošem stanju!

Miljana Kulić pobijedila je smrt i konačno se probudila iz vještačke kome u kojoj su je ljekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstranili puknutu slezinu.

Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i za Informer istakla da je veoma ljuta na turske ljekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svjesna da ju je korak dijelio do smrti.

Na pitanje kako se sada osjeća i da li je svjesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

– Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, htjeli su da im budem zaštitno lice za Balkan, a umalo sam umrla – kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno tijelo:

– Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju.

– Imam ožiljak preko cijelog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobijediti i da će sve biti dobro. Daju mi lijekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskomplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju – kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski ljekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

– Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavjetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovdje su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dijete – zaključila je Miljana.

Podsjetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu, a nakon tri dana se vratila u Srbiju kada se osjećala malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u Nišu gdje su ljekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj odstranili.

POVEZAN VIDEO:

 

ekskluziva.ba