Početna Rijaliti “UMRIJEĆU TI MAMICE, NE MOGU VIŠE!” Jezivi jauci odzvanjaju bolnicom – Miljanina...

“UMRIJEĆU TI MAMICE, NE MOGU VIŠE!” Jezivi jauci odzvanjaju bolnicom – Miljanina borba za život se nastavlja!

Tužno i zastrašujuće.

Agonija zbog teškog zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje traje. Ona je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu sa velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, a što je navodno posledica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj.

Miljana Kulić je minulog vikenda hitno operisana u Nišu.

– Porodica je dovela Miljanu u subotu u Klinički centar u Nišu. Svi su bili izbezumljeni, a Miksi se previjala od bolova. Jaukala je da ne može da izdrži, ponavljala je: “Umreću ti, mamice, ne mogu više” Marija je plakala, molila je doktore da pomognu njenoj ćerki. Žena nije znala šta ju je snašlo. Sve vreme je nervozno šetala, dok je Miljana bila na pregledima i snimanjima. Siniša je samo nemo stajao, videlo se da je bio u šoku, a strogo su im oboma zabranjeni stresovi. Kada su joj rekli da je Miljana loše i da je njeno stanje generalno jako teško, Marija je počela da plače i da se trese od šoka. Preklinjala je doktore da joj spasu ćerku. U jednom trenutku joj je i pozlilo, morali su i zbog nje da intervenišu i da joj daju nešto za smirenje. Odmah su odlučili da Miljanu zadrže u bolnici, tu noć su i odlučili da mora hitno da se operiše i da joj se odstrani slezina. Marija je zahtevala da ostane tu noć kod ćerke i da joj se nađe, ali doktori su bili izričiti da je to zabranjeno zbog korone. Kako bi se malo smirila, izašli su joj u susret i dali su im nekoliko minuta da se vide i pozdrave, a zatim su im rekli da idu kući i da dođu ujutro, kada će imati nove informacije. Nekako su ih poslušali, a onda je Marija i objavila na Instagramu da je Miljana zadržana u bolnici – priča izvor sa lica mesta.

Miljana je sada uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra je s vremena na vreme bude, a ona tada prvo traži da vidi majku, a zatim da dobije kafu i cigaretu.

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi, prvo što kaže jeste: “Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru” – kaže izvor “Kurira”.

On dodaje da joj, naravno, to ne mogu ispuniti, ali Miljana ne posustaje u svojim zahtevima.

– Zvao je jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz KC Niš su mu zahvalile na ponudi uz reči da u Nišu imaju sve neophodne lekove i svu terapiju – kaže ovaj izvor i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije, koja je od fanova tražila neke vitamine.

Izvor dodaje i da je Miljana na prijemu, osim što je imala naprsnuće slezine, koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

– Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno, pa se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer njeno zdravstveno stanje zahteva 24-časovno praćenje – završava isti izvor.

Na pitanje kako se sada Miljana oseća i da li je bolja situacija, Marija je za gorepomenut medij kratko poručila:

– Bolje je.

srbijadanas.com