Početna Showbiz OZNOJENI MAJMUNE NA SPIDU! Maja Marinković ne prestaje da provocira Jovanu, umire...

OZNOJENI MAJMUNE NA SPIDU! Maja Marinković ne prestaje da provocira Jovanu, umire od smjeha dok voditeljka lije suze! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić tokom emisije “Novo jutro” rasplakala se zbog pretnji koje dobija danima unazad.

Starleta Maja Marinković iskoristila je ovu priliku da ponovo isproziva Jovanu na Instagramu.

– Da li je ovaj oznojeni majmun na spidu, pa se usuđuje da nekom deli etikete? Koliko su te platili da se znojiš na nacionalnoj televiziji? Smrdljivi ološi, ne možete mi ništa. Cela emisija o Maji Marinković, u tome je moja veličina, iako se služite lažima – napisala je ona uz smeh.

Inače, rat Jeremićeve i Marinkovićeve počeo je otkako je voditeljka prokomentarisala Majinu ljubavnu aferu sa mužem Aleksandre Subotić.

– Maja je na vreme shvatila da svako ko ulazi u rat sa mnom, da je sve bitke unapred izgubio. Ona je još jedna u nizu koja se povukla iz razloga što ona ne može da ide protiv nekoga, ko je u životu uložio svoju čast, obraz i zdravlje da bi bio to što jeste. Svaki rat protiv Jovane Jeremić je izgubljen rat i te bitke su unapred izgubljene bitke. Zato svima savetujem da se ne igraju sa vatrom, jer moj jezik reže jače i oštrije od bilo kog mača, a moji verbalni rafali pogađaju jače i ciljaju pravo u centar srca – istakla je Jovana, pa dodala:

Podsetimo, nakon što je Jovana poručila Maji da su “u njenu rupu stavljali samo pravi”, kao i da je “njena glava krasila naslovne strane”, Maja je odlučila da voditeljki uputi još jednu poruku, ovoga puta preteću:

– Ovo je previše reklame preko mog imena, jedna je Maja Marinković, da li će to pojedine osobe ikada shvatiti? Ne bih se više bavila ovom temom, sledeći put vodite računa šta pričate ukoliko ne želite da dolazi do neprijatnih situacija. Pozdrav za moju omiljenu voditeljku Jovanu Jeremić, veliku (oralnu) gromadu, da nastavi da krasi časopise, verujem u nju da će uskoro postati zašitino lice “Crtanog magazina”- poručila je Maja Jovani, zbog čega je i dobila voditeljkin odgovor.

kurir.rs