Početna Rijaliti NIŠTA OD PLANIRANOG KUMSTVA! Dejan otkrio detalje dogovora sa Mićom, pa priznao...

NIŠTA OD PLANIRANOG KUMSTVA! Dejan otkrio detalje dogovora sa Mićom, pa priznao da nema u planu da se krsti! (VIDEO)

Nisu se ni čuli!

U toku je emisija “Narod pita”. Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Sandru Rešić i Dejana Dragojevića. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javila se Biljana iz Mokrina.

Veliki pozdrav za sve, posebno za moju Sandru. Sandra, ti si jedna predivna devojka i oličenje pravog prijatelja. Ne obaziri se na one koji ne znaju da cene tvoje pravo prijateljstvo. Ti si predivna osoba koju ja mnogo poštujem, cenim i volim. Da li imaš u planu da snimiš neku pesmu? – govorila je gledateljka.

Imam, neće bit nešto što odstupa od mene Ulazim za par dana u studio, jedva čekam – otkrila je Sandra.
Želim ti puno sreće i puno lepih pesama. Pozdravi divnu majku. Ja sam bila podrška Davida i Ane, sad samo Davidova. Dejan me je jako razočarao postupkom prema Sandri, ona to nije zaslužila i on je za mene veliko razočarenje. Ja sam njega podržavala ali me je razočarao postukom rema Sandri. Prijateljstvo je za mene svetinja, a Sandra je bila oličenje pravog prijatelja – dodala je gledateljka.

Da li je istina da će Lepi Mića da te krsti, to je trebalo da se desi danas? – pitao je Darko.
Neće se desiti. Nije došlo do promene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam oupšte čuo sa Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba sa kojima ću da održim kontakt, ali ne sad. Ja se čujem samo sa Dinom, nema potrebe da se ganjam – govorio je Dejan.

pink.rs