Početna Rijaliti MILJANI REKLI DA JOJ JE IZVAĐENA SLEZINA! Siniša Kulić slomljen zbog ćerke,...

MILJANI REKLI DA JOJ JE IZVAĐENA SLEZINA! Siniša Kulić slomljen zbog ćerke, ovo su sakrili od nje!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić se, prema rečima njenog oca Siniše Kulića polako oporavlja, trenutno se nalazi u svesnom stanju, a izgledi da se izbori za život su sve veći!

Iako je njeno stanje još neizvesno, u Miljaninom oporavku je napravljen značajan pomak.

– Bolje je. Stanje se popravlja. Ide ka oporavku. Miljana je sada svesna, može da priča i zna da je imala operaciju i da joj je izvađena slezina. Nismo hteli da joj kažemo da je životno ugrožena i da su joj se doktori borili za život da je ne bi potresali, ali za operaciju zna. Stalno smo u kontaktu sa doktorima, ovde smo po 15-16 sati. Ne možemo da uđemo kod nje i da je posetimo zbog korone, ali doktor nam učini da je vidimo preko video poziva. To su dobre vesti, daće Bog da sve bude u redu – rekao je Siniša.

Kako je Kurir nezvanično saznao, kada se Miljana probudila iz kome prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: “Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru” – kaže naš izvor.

Kurir.rs/Informer