Početna Showbiz KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA S KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DIJETE?...

KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA S KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DIJETE? Mlađa od njega 28 godina, s njom nema svađe, Severinina suprotnost

Kralj bakra Milan Popović čeka treće dete sa drugom suprugom Bojanom.

Druga supruga Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Milan i Bojana dobili su iz velike ljubavi dva sina, Milana i Đorđa, a uskoro u njihov dom stiže i devojčica, kojoj se cela porodica neizmerno raduje.

Popović je otkrio kako su se on i Bojana upoznali, koliko se vole i da je lepa Beograđanka bez sumnje prava žena za njega.

– Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu – rekao biznismen za jedan dnevni srpski list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke


– S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno.

Podsećamo, Milan i Severina Kojić bili su dve godine u braku, nakog čega su odlučili da stave tačku na svoju ljubav iz koje su dobili sina Aleksandra.

Severina se 2015. godine udela za fudbalskog menadžera Igora Kojića, a posle šest godina i razvela i sa njim nije imala dece.

kurir.rs