Početna Rijaliti DAJTE MI KAFU I CIGARE! Ovo su novi detalji Miljaninog zdravstvenog stanja!...

DAJTE MI KAFU I CIGARE! Ovo su novi detalji Miljaninog zdravstvenog stanja! Evo koga doziva čim se probudi iz narkoze!

Miljana Kulić je uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra s vremena na vreme bude, a ona tada, kako Kurir nezvanično saznaje, prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

POVEZAN VIDEO:

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: “Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru” – kaže naš izvor.

On dodaje da joj, naravno, to ne mogu ispuniti, ali Miljana ne posustaje, sve dok je budna, u svojim zahtevima.

Inače, za nju se raspituju fanovi iz celog sveta, bukvalno, stotine ljudi je zvalo UKC Niš da se raspitaju za stanje svoje omiljene rijaliti zvezde i da ponude pomoć.

– Čak je zvao i jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz niškog kliničkog centra su mu zahvalile na ponudi uz reči da u Nišu imaju sve neophodne lekove i svu terapiju – kaže naš i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije koja je od fanova tražila neke vitamine.

Naš izvor dodaje i da je Miljana na prijemu osim što je imala naprsnuće slezine koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

– Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno da se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer ona zahteva 24-časovno praćenje njenog zdravstvenog stanja – završava naš izvor.

Kurir.rs/A.P.