Početna Showbiz Da li je ovaj muškarac nova ljubav Jelene Karleuše? Atina i Nika...

Da li je ovaj muškarac nova ljubav Jelene Karleuše? Atina i Nika ga ludo vole

Da ima neka tajna veza između popularne pjevačice Jelene Karleuše i američkog repera Kanye Westa špekulira se već mjesecima, a sada je Jelena dodatno usijala priču jer se malo zaigrala na Instagramu. Ona je, naime koristila popularnu aplikaciju i nasmijala sve pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Naime, ona je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju koja je proizvod jedne aplikacije, odnosno igre, u kojoj se treba držati pravila: pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. Uz polovinu Jeleninog lica, aplikacija joj je izbacila drugu polovinu, a izbor je, naravno, pao upravo na Kanye Westa, čije pjesme, obožavaju i pjevačicine kćerke Atina i Nika. Da li je to JK očekivala, jasno je odgovorila u poruci na slici.

Podsetimo, u martu nekadašnji suprug američke reality zvijezde Kim Kardashian, Kanye West zapratio je putem Instagrama jednu od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Jelenu Karleušu. Odmah potom ona se slikala samo u njegovim patikama, bez odjeće, ali nedugo zatim uslijedilo je obostrano otpraćivanje s ove društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

avaz.ba