Početna Rijaliti Miljana skinuta sa respiratora: Kulićeva i dalje kritično, trpi jake bolove!

Miljana skinuta sa respiratora: Kulićeva i dalje kritično, trpi jake bolove!

Miljana Kulić operisala se u Turskoj, a poslije samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smjela da sjedne u avion najmanje šest nedjelja poslije intervencije.

Rijaliti zvijezdi je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar Niš, gdje joj je odstranjena slezina. Ona je tom prilikom izgubila mnogo krvi, a do noćas je bila u vještačkoj komi.

Kako objašnjava njena majka Marija Kulić, doktori su je noćas skinuli sa respiratora, međutim njeno zdravstveno stanje je i dalje veoma loše.

– Doktori čine sve da joj bude bolje. Skinuli su je juče sa respiratora, međutim ona je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne bi trpjela jake bolove, ali i da se ne bi psihički uznemiravala – kaže Marija.

Ona dodaje da se ne odvaja od svoje kćerke:

– Stalno sam uz nju jer je specifičan pacijent. Jedva stojim na nogama od umora i brige. Ovo je zasita strašno.

Kulićeva dodaje da trenutno ne razmišlja o bolnici u Turskoj koja je, očigledno, napravila propust tokom Miljanine operacije.

– Samo da mi dijete bude dobro, pa ćemo da vidimo šta ćemo da radimo sa tom klinikom. Uopšte sada ne razmišljam o tome. Najbitinije mi je da ona dobije vitamine i lijekove koji su joj neophodni, a ostalo sada nije važno – kaže Kulićeva.

ekskluziva.ba